kamikadze | Datums: Trešdiena, 2011-06-22, 5:22 PM | Ziņojums # 1 |
Ierindnieks
Grupa: Lietotāji
Ziņojumu skaits: 1
Statuss: Offline
| Nick- KrejumS ] Age- 14. Skype- bmdeath
* Jābūt vismaz 16 gadus jaunam ! - * Attiecīgajā serverī ir jānospēlē vismaz 20h - uz viena nika ! - * Jābūt vismaz 3 nosūdzētiem čīteriem ! - * Forumā jābūt reģistrētam vismaz 2 nedēļas un jābūt 50 sakarīgiem ierakstiem forumā ! - + * Tavs brīdinājuma līmenis nedrīkst būt augstāks kā - 20% ! + * Obligāti reģistrēts niks serverī uz kuru tu piesakies ! +
Ja esi tās izpildījis, vari ķerties klāt pieteikumam kurš ir jāraksta pēc sekojoša parauga: Topika nosaukumā jābūt (tavs niks @ serveris) (piemērs - skIp.^^ @ PUB).
1. Vārds, vecums -Kristaps 14. 2. Tavs niks serverī - KrejumS ] 3. Serverī kurā vēlies saņemt tiesības - JailBreak 5. Links uz sasveicināšanās topiku - http://ngc.lv/f/index.php?showtopic=18&st=0entry22 6. Kādēļ vēlies kļūt par adminu - Jo domāju kad kāds kādreiz čīto Un es sēdēšu katru dienu serveri:) 7. Cik ilgi spēlē cs & projekti kuros esi adminējis ( Bez reklāmas, piemērs, Ngc ) -Heal ,vgc ,bgc,u.c. 8. Admins kurš tevi var rekomendē - Varbūt SkiP.^^. 9. Kāds labums mums no tevis, kas mainīsies - Nebūs čiteri jo esmu daudz kur adminēju pieredze 6gadi.
Tev forumā jabūt vismaz 100 postiem. - 100 posti? Nu tas ir par traku , bet pirms šitās pārejas man bija krietni vairāk! Un man nebija tukši teksti un spams... , ja rakstīju tad rakstīju morāli vai arī ieteikumus! Neko citu... protams arī kādu mūziku!
Tev nedrīkst būt vairāk par 20% warna. - O_O Nav un nekad nebūs! Neesmu jau kkads pajolin* . .. xD Sorr bet tas tā...
Tev kā minimums ir jabūt nospēlētām 25h serverī. - Jābūt vairāk... esmu jailbreak sēdējis 5 H Tagad tur ņēmos ar savu zm , bet tagad atkal šeit spēlēju daudz un dikti!
Tev ir jabūt vismaz 15 gadiem. - Drīz būs un gadi nav svarīgi ! Galvenais ir tas kā Tu izturies pret tautu un kā Tu izrādi cieņu pret komūnu un visiem šeit biedriem... protams arī attieksme pret šo amatu ir svarīga ... vēlos pieminēt , ka rakstu nejau , lai man tur krāniņš būtu , bet lai kārtīgi adminētu un trenkātu tos kuri nepilda misiju... un pārkāpj noteikumus... , ja viņus netrenkās tad tauta aizies/ aiziet. Negribu , lai no tik kruta zm servera visi ietu prom.
Jabūt nosūdzētiem vismaz 5 čīteriem ( skaitās tikai forums ) - Lool O_O... WAR3 nav čīteri... , taču man ir daudz pierādījumu , lai Boby atņemtu acc ^^
Ja tev nav izpildīti šie punkti vari pat nerakstīt!
Nē nu sorr , bet neko darīt... war3 čīteri principā nav !
Pieteikumā forma :
Niks serverī - KrejumS ] Cik laika tu pavadi serverī ? ( apmēram dienā ) - 5 h
Cik stundas esi kopa nospēlējis ? ( links uz statiem ) - http://ngc.lv/stats/player.php?id=183
Administrēšanas pieredze ( kuros serveros? cik ilgi? ) - savā zm... heal... un revenge vai vgc ... īsti neatceros , bet tad es ākstījos un uz Zirgs zilloni paprasīju!
Cik esi reportējis čīterus? Pārliecini mūs! - Neesmu... nespēlēju tādus modus kuros ir vērts čītot.
Cik tev ir gadu? - 14.
Kāpēc tu domā ka tieši tu esi mums vajadzīgs? -
Galvenais ir tas kā Tu izturies pret tautu un kā Tu izrādi cieņu pret komūnu un visiem šeit biedriem... protams arī attieksme pret šo amatu ir svarīga ... vēlos pieminēt , ka rakstu nejau , lai man tur krāniņš būtu , bet lai kārtīgi adminētu un trenkātu tos kuri nepilda misiju... un pārkāpj noteikumus... , ja viņus netrenkās tad tauta aizies/ aiziet. Negribu , lai no tik kruta zm servera visi ietu prom.
Vēlos piebilst , ka galvenais ir ATTIEKSME! Atkārtoju ATTIEKSME! Ja gribat likt man ANTI tāpēc , ka gribi ieriebt... tad atceries - DOTS DEVĒJAM ATDODAS!
Vēlos piebilst , ka galvenais ir ATTIEKSME! Atkārtoju ATTIEKSME! Ja gribat likt man ANTI tāpēc , ka gribi ieriebt... tad atceries - DOTS DEVĒJAM ATDODAS!
|
|
| |